Circuit "De Landsard"

Kartcircuit de Landsard is een van de langste outdoor circuits van Nederland. Bij kartcircuit de Landsard kunt u uitsluitend karten, wel kunt u een arrangement nemen dan kunt nu naast het karten ook genieten van een heerlijk buffet. Kartcircuit de Landsard is uitstekend geschikt voor vrijgezellenfeesten, eerst samen uitmaken wie de snelste van het circuit is en aansluiten met z’n allen lekker een hapje eten. Bij de Landsard kunt u karts huren maar u kunt ook uw eigen kart gebruiken.

Circuit

Outdoor
karten
in Eindhoven

Technische Gegevens kartbaan

Soort wegdek: Asfalt
Type circuit: Outdoor circuit
Lengte: 1060 meter lang
Breedte: 7,5 meter
Eigen karts: Alle soorten karts zijn toegestaan.
Huurkarts: 200cc viertakt (70 km/u)

Nieuw asfalt gelegd

Realisatie maart 2018

Maart 2018 is het hele circuit voorzien van nieuw asfalt. Een aantal bochten zijn aangepast en ook de curbstones zijn gedeeltelijk vernieuwd. Er is voor gebruik tijdens wedstrijden een speciale circuit uitgang gemaakt zodat de coureurs niet meer door de pitstraat hoeven te rijden om in het parc fermé te komen.

Een bijzonder evenement organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest, kinderfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon met vrienden een leuk uitje? Zoek niet verder! We bieden je namelijk tal van mogelijkheden. Welkom!