Huurkarts

Wil je ook het gevoel van het echte racen ervaren, stap dan nu in onze 4-takt karts en kom rijden op ons prachtige vernieuwde en unieke out-door circuit in Eindhoven!

Onze huurkarts worden professioneel onderhouden, zodat U hier ten alle tijden veilig gebruik van kan maken!

Dit zijn 4-Takt 200 CC karts en behalen een topsnelheid van maar liefst 70 km/u!

Leeftijd en kart ervaring is niet noodzakelijk, U kunt hier namelijk alle kneepjes van het vak leren!

Geschikt voor iedereen vanaf  een lengte van 1.45m en voor jong en oud!

Met uw eigen groep een Grand Prix wedstrijd rijden, bestaande uit een training, kwalificatie en finale? Kijk dan eens bij onze arrangementen.

Prijzen:

1 heat (10 minuten):
€ 18,50

Circuit-Licentie Card:
€ 2,50 (1 jaar geldig)

Deze licentie is nodig voor de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers en hiervoor hebben wij een speciaal aangemeten registratiesysteem.

Het registreren neemt maar een paar minuten van uw tijd in beslag, daarna kan het echte race avontuur gaan beginnen!

Met deze Circuit-Licentie Card profiteer je als rijder tevens van vele voordelen, zoals bij 10 heats de 11e heat GRATIS, tijdregistraties en andere leuke acties!

Overalls en helmen zijn verplicht en bij ons aanwezig.

Voor de toeschouwers hebben wij een prachtig terras met een schitterend uitzicht over het hele circuit. Hier kunt u onder het genot van een lekkere kop koffie of een verfrissend drankje genieten van het karten!

Een bijzonder evenement organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest, kinderfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon met vrienden een leuk uitje? Zoek niet verder! We bieden je namelijk tal van mogelijkheden. Welkom!